Het customer care center - Uw telefoniste

Referenties

Loet Berkelmans - eigenaresse Flekszorg - relatie sinds 2009

We hebben Uw Telefoniste leren kennen als een klantvriendelijke professionele organisatie. Ze doen wat ze beloven, zijn mede het visitekaartje van onze organisatie, dienstbaar, efficiënt en werken met een vast klein team. Dat laatste is voor ons belangrijk geweest bij de keuze voor Uw Telefoniste omdat het bijdraagt aan herkenning en vertrouwen.
De vriendelijke, correcte benadering is rustgevend voor mensen met beperking en hun contactpersonen, waarbij soms veel geduld nodig is omdat mensen met beperking vaak meer tijd nodig hebben iets uit te leggen of te vragen. Ook de meer nare telefoontjes die helaas in onze bedrijfstak regelmatig voorkomen worden kordaat maar altijd correct afgehandeld.

Supervisor Kim is als aanspreekpunt goed bereikbaar voor overleg in verbeterpuntjes, problemen of actuele informatievoorziening. Ook het telefoonteam zelf is altijd bereid om mee te denken om hun en onze dienstverlening te verbeteren.

Hoewel de tarieven van Uw Telefoniste de laatste jaren behoorlijk gestegen zijn, blijven wij tevreden klant.
Wij kunnen ons geen beter telefoonteam wensen!

Cor Kok - adviseur /eigenaar Allsurance - relatie sinds 2000

Al een flink aantal jaar achtereen maak ik zeer tevreden gebruik van Uw Telefoniste.

Tijdens bijvoorbeeld mijn vakanties wordt de telefoon keurig opgenomen en wordt contact gezocht met mijn plaatsvervanger indien nodig. Ik word in ieder geval op de hoogte gesteld per mail wie er heeft gebeld en kan dan eventueel zelf ook nog contact zoeken. Ook zijn er goede afspraken te maken over wat er bij een inkomend telefoontje moet worden gedaan. Dat maakt dat ik het tijdens mijn vakantie met een gerust hart uit handen geef aan de dames van Uw Telefoniste.

Corrine van der Horst - Secretaresse Voet Medisch Centrum Heijgele - relatie sinds 2005

Voet Medisch Centrum Heijgele is een podotherapiepraktijk werkzaam in de regio Woerden/De Meern en omstreken. Indien de secretaresse afwezig is worden de diensten van Uw Telefoniste ingeschakeld. Zij vangen op professionele wijze de inkomende gesprekken van de praktijk op en maken afspraken met patiënten wanneer zij teruggebeld willen worden. Wij werken al een aantal jaren plezierig samen.

Mevr. P. Wintershoven - eigenaresse - relatie sinds 2006

Al ruim 2 jaar maken wij gebruik van de dienstverlening van Uw Telefoniste. Als bouwbureau zijn wij veel onderweg naar bouwtechnische opnames. Het is dan niet altijd handig om de telefoon aan te nemen. Aangezien cliënten niet zo snel een antwoordapparaat inspreken, is Uw Telefoniste een geweldige oplossing. Klanten kunnen toch hun verhaal kwijt en worden door een vriendelijke telefoniste te woord gestaan. Als een cliënt ons toch dringend wil spreken, de telefoniste schat dit meestal goed in, worden wij op ons mobiele nummer benaderd. Ook tijdens vakanties maken wij veel gebruik van de diensten van Uw Telefoniste. Alle telefoonberichten worden per mail verzonden, desnoods naar het vakantieadres. Wij zijn zeer tevreden over Uw Telefoniste en Het Customer Care Center en ervaren hen als een zeer klantvriendelijk bedrijf.